Marketing za sve

Politika privatnosti

Napomena: Ova Obavijest o kolačićima je zadnji put ažurirana 13. studenog 2022. i odnosi se na građane i stalne stanovnike Europskog gospodarskog prostora i Švicarske.

1.UVOD

Naše web mjesto https://marketingzasve.hr (u daljnjem tekstu: "web mjesto") koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi praktičnosti sve tehnologije nazivaju se "kolačići"). Kolačiće postavljaju i treće strane s kojima surađujemo. U donjem dokumentu obavještavamo vas o upotrebi kolačića na našoj web stranici.

2. ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno s stranicama ove web stranice i koju vaš preglednik sprema na tvrdi disk vašeg računala ili drugog uređaja. Informacije pohranjene u njima mogu se vratiti na naše poslužitelje ili na poslužitelje relevantnih trećih strana tijekom sljedećeg posjeta.

3. ŠTO SU SKRIPTE?

Skripta je dio programskog koda koji se koristi za pravilno i interaktivno funkcioniranje naše web stranice. Ovaj kod se izvršava na našem poslužitelju ili na vašem uređaju.

4. ŠTO JE WEB BEACON?

Web beacon (ili pixel tag) je mali, nevidljivi dio teksta ili slike na web stranici koji se koristi za praćenje prometa na web-stranici. Da biste to učinili, razni podaci o vama pohranjuju se pomoću web pratitelja.

5. KOLAČIĆI

5.1. Tehnički ili funkcionalni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostaju poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta našoj web stranici i  npr. artikli ostaju u vašoj košarici dok ne platite. Ove kolačiće možemo postaviti bez vašeg pristanka.

5.2. Statistički kolačići

Statističke kolačiće koristimo za optimiziranje iskustva web stranice za naše korisnike. Ovim statističkim kolačićima dobivamo uvid u upotrebu naše web stranice. Tražimo vaše dopuštenje za postavljanje statističkih kolačića.

5.3. Kolačići za oglašavanje

Na ovom web mjestu koristimo reklamne kolačiće koji nam omogućuju uvid u rezultate kampanje. To se događa na temelju profila koji kreiramo na temelju vašeg ponašanja na https://marketingzasve.hr. Ovim kolačićima vi ste kao posjetitelj web stranice povezani s jedinstvenim ID-om, ali ti kolačići neće profilirati vaše ponašanje i interese za prikazivanje personaliziranih oglasa.

5.4. Kolačići za marketing/praćenje

Marketinški/kolačići za praćenje su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalne pohrane, koji se koriste za stvaranje korisničkih profila za prikaz oglašavanja ili za praćenje korisnika na ovoj web stranici ili na nekoliko web stranica u slične marketinške svrhe.

Budući da su ovi kolačići označeni kao kolačići za praćenje, tražimo vaše dopuštenje za njihovo postavljanje.

5.5. Social media gumbi

Na našu web stranicu uključili smo sadržaj s Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, TikTok i Pinterest za promicanje web stranica (npr. “like”, “pin”) ili dijeljenje (npr. “tweet”) na društvenim mrežama kao što je Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, TikTok i Pinterest. Ovaj sadržaj je ugrađen s kodom izvedenim iz Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, TikTok i Pinterest i postavlja kolačiće. Ovaj sadržaj može pohranjivati i obrađivati određene podatke za prilagođeno oglašavanje.

Molimo pročitajte izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja se može redovito mijenjati) kako biste pročitali što rade s vašim (osobnim) podacima koje obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koji se preuzimaju anonimni su što je više moguće. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, TikTok i Pinterest se nalazi u Sjedinjenim Državama.

6. POSTAVLJENI KOLAČIĆI

OptinMonster

Statistika

Elementor

Statistika (anonimna)

Google Analytics

Statistika

Google Ads Optimization

Marketing/Praćenje

Google various services

Funkcionalni, Marketing/Praćenje

Facebook

Marketing/Praćenje, Funkcionalni

Twitter

Funkcionalni, Marketing/Praćenje

LinkedIn

Marketing/Praćenje, Funkcionalni

WhatsApp

Funkcionalni

Instagram

Marketing/Praćenje

TikTok

Marketing/Praćenje, Funkcionalni

Razno

Svrha u tijeku istrage

7. PRISTANAK

 

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, prikazati ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete na "Spremi preference", pristajete na korištenje kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Možete onemogućiti korištenje kolačića putem svog preglednika, ali imajte na umu da naša web stranica možda više neće raditi ispravno.

7.1. Upravljajte postavkama pristanka

 
8. OMOGUĆAVANJE / ONEMOGUĆAVANJE BRISANJE KOLAČIĆA
 

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati. Druga je mogućnost promijeniti postavke internetskog preglednika tako da primate poruku svaki put kad se stavi kolačić. Dodatne informacije o ovim opcijama potražite u uputama u odjeljku za pomoć vašeg preglednika.

Imajte na umu da naša web stranica možda neće raditi ispravno ako su svi kolačići onemogućeni. Ako izbrišete kolačiće u svom pregledniku, oni će se ponovno postaviti nakon vašeg pristanka kada ponovno posjetite naše web stranice.

9. VAŠA PRAVA U POGLEDU OSOBNIH PODATAKA

Imate sljedeća prava u pogledu svojih osobnih podataka:

  • Pravo na korištenje osobnih podataka: Imate pravo znati zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njima dogoditi i koliko dugo će se čuvati.
  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koji su nam poznati.
  • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati svoje osobne podatke kad god želite.
  • Ako nam date svoju suglasnost za obradu vaših podataka, imate pravo opozvati tu privolu i izbrisati svoje osobne podatke.
  • Pravo prijenosa podataka: imate pravo zatražiti sve svoje osobne podatke od kontrolora i prenijeti ih u cijelosti drugom kontroloru.
  • Pravo na prigovor: možete prigovoriti obradi svojih podataka. U skladu smo s tim, osim ako ne postoje opravdani razlozi za obradu.

Da biste iskoristili ta prava, obratite nam se. Pogledajte podatke za kontakt na dnu politike kolačića. Ako imate pritužbu o tome kako postupamo s vašim podacima, željeli bismo to čuti od vas, ali imate pravo podnijeti pritužbu i nadzornom tijelu (Tijelu za zaštitu podataka).

10. KONTAKT PODACI

Za pitanja i/ili komentare o našoj Politici kolačića i ovoj izjavi, molimo da nas kontaktirate koristeći sljedeće kontakt podatke:

Marketing za sve,
sv.Jure 42, 21231 Klis,
Republika Hrvatska
Web stranica: https://marketingzasve.hr
E-mail: info@marketingzasve.hr

Ova politika kolačića sinkronizirana je s cookiedatabase.org na 13. studenog, 2022.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

Mob: +385989561530

Email: info@marketingzasve.hr

Ponedjeljak - Petak: 9 - 17h

Zapratite nas

Besplatno primajte savjete iz digitalnog marketinga izravno u vašu pristiglu e-poštu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Sva prava pridržana © 2023. Marketing za sve