Marketing za sve

Odredbe i uvjeti

Napomena: Uvjeti su posljednji put ažurirani 12. ožujka 2023.

 

1. Uvod

Ovi Uvjeti i odredbe primjenjuju se na ovu web stranicu i na transakcije povezane s našim proizvodima i uslugama. Možda ćete biti vezani dodatnim ugovorima povezanim s vašim odnosom s nama ili bilo kojim proizvodima ili uslugama koje dobijete od nas. Ako je bilo koja odredba dodatnih ugovora u suprotnosti s bilo kojom odredbom ovih Uvjeta, odredbe tih dodatnih ugovora će imati prednost i prednost.

 

2. Uvezivanje
Registriranjem, pristupom ili drugim korištenjem ove web stranice, ovime se slažete s ovim Uvjetima i odredbama navedenim u nastavku. Samo korištenje ove web stranice podrazumijeva poznavanje i prihvaćanje ovih Uvjeta i odredbi. U nekim posebnim slučajevima, također možemo tražiti da se izričito slažete.

 

3. Intelektualno vlasništvo
Mi ili naši davatelji licence posjedujemo i kontroliramo sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva na web stranici te podatke, informacije i druge resurse prikazane na web stranici ili dostupne na web stranici.

 

3.1 .Sva prava su pridržana

Osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije, ne dobivate licencu ili bilo koje drugo pravo prema autorskim pravima, zaštitnim znakovima, patentima ili drugim pravima intelektualnog vlasništva. To znači da nećete koristiti, kopirati, reproducirati, izvoditi, prikazivati, distribuirati, ugrađivati ​​u bilo koji elektronički medij, mijenjati, vršiti obrnuti inženjering, dekompilirati, prenositi, preuzimati, prenositi, unovčavati, prodavati, plasirati ili komercijalizirati bilo koje resurse na ovoj web stranici u bilo kojem obliku, bez našeg prethodnog pisanog dopuštenja, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje).

 

4. Newsletter
Bez obzira na prethodno navedeno, naš newsletter možete proslijediti u elektroničkom obliku drugima koji bi mogli biti zainteresirani za posjet našoj web stranici.

 

5. Vlasništvo treće strane
Naša web stranica može sadržavati hiperveze ili druge reference na web stranice drugih strana. Ne pratimo niti pregledavamo sadržaj web-mjesta drugih strana na koje se povezuje s ovog web-mjesta. Proizvodi ili usluge koje nude druge web stranice podliježu važećim Uvjetima i odredbama tih trećih strana. Izražena mišljenja ili materijali koji se pojavljuju na tim web-mjestima ne moraju nužno dijeliti niti podržavati.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu praksu privatnosti ili sadržaj ovih stranica. Vi snosite sve rizike povezane s korištenjem ovih web stranica i svih povezanih usluga trećih strana. Nećemo prihvatiti nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu na bilo koji način, bez obzira na to kako je uzrokovana, koja proizlazi iz vašeg otkrivanja osobnih podataka trećim stranama.

 

6. Odgovorno korištenje
Posjetom našoj web stranici pristajete koristiti je samo u svrhe za koje je namijenjena i kako je dopušteno ovim Uvjetima, svim dodatnim ugovorima s nama i primjenjivim zakonima, propisima i općeprihvaćenim mrežnim praksama i industrijskim smjernicama. Ne smijete koristiti naše web mjesto ili usluge za korištenje, objavljivanje ili distribuciju bilo kakvog materijala koji se sastoji od (ili je povezan) sa zlonamjernim računalnim softverom; koristiti podatke prikupljene s naše web stranice za bilo koju izravnu marketinšku aktivnost ili provoditi bilo kakve sustavne ili automatizirane aktivnosti prikupljanja podataka na našoj web stranici ili u vezi s njom.

Sudjelovanje u bilo kakvoj aktivnosti koja uzrokuje ili može uzrokovati štetu na web stranici ili koja ometa rad, dostupnost ili pristupačnost web stranice strogo je zabranjeno.

 

7. Politika povrata novca i povrata


7.1. Pravo na povlačenje

Imate pravo odustati od ovog ugovora u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Rok za odustajanje od ugovora istječe nakon 14 dana od dana sklapanja ugovora.

Da biste ostvarili pravo na povlačenje, morate nas obavijestiti o svojoj odluci da povučete ovaj ugovor nedvosmislenom izjavom (na primjer, pismom poslanim poštom, faksom ili e-poštom). Naše podatke za kontakt možete pronaći u nastavku. Možete koristiti priloženi model obrasca za odustajanje, ali to nije obavezno.

Također možete elektronički ispuniti i poslati model obrasca za povlačenje ili bilo koju drugu nedvosmislenu izjavu na našoj web stranici.

Ako koristite ovu opciju, bez odgađanja ćemo vam poslati potvrdu primitka takvog povlačenja na trajnom mediju (na primjer putem e-pošte).

Kako biste ispoštovali rok za odustajanje, dovoljno je da pošaljete svoju komunikaciju u vezi s ostvarivanjem prava na odustajanje prije isteka roka za odustajanje.

 

7.2. Učinci povlačenja

Ako odustanete od ovog ugovora, nadoknadit ćemo vam sva plaćanja koja smo primili od vas, uključujući troškove dostave (s izuzetkom dodatnih troškova koji proizlaze iz vašeg odabira vrste isporuke koja nije najjeftinija vrsta standardne isporuke koju nudi nas), bez nepotrebnog odgađanja i u svakom slučaju najkasnije 14 dana od dana kada smo obaviješteni o vašoj odluci o povlačenju iz ovog ugovora. Takvu nadoknadu ćemo izvršiti koristeći ista sredstva plaćanja koja ste koristili za početnu transakciju osim ako ste izričito drugačije pristali; u svakom slučaju, nećete imati nikakve naknade kao rezultat takve nadoknade.

Ako ste zatražili početak pružanja usluga tijekom razdoblja odustajanja, platit ćete nam iznos koji je razmjeran onome što je bilo dostavljeno dok nam niste priopćili svoje odustajanje od ovog ugovora, u usporedbi s punim pokrićem ugovora.

Imajte na umu da postoje neke zakonske iznimke od prava na povlačenje, pa se neki artikli stoga ne mogu vratiti ili zamijeniti. Obavijestit ćemo vas ako se to odnosi na vaš konkretan slučaj.

 

8. Sadržaj koji ste vi objavili
Na našoj web stranici možemo pružiti različite alate za otvorenu komunikaciju, kao što su komentari na blogu, postovi na blogu, forumi, oglasne ploče, ocjene i recenzije te razne usluge društvenih medija. Možda neće biti izvedivo za nas pregledati ili nadzirati sav sadržaj koji vi ili drugi podijelite ili pošaljete na ili putem naše web stranice. Međutim, zadržavamo pravo pregleda sadržaja i praćenja upotrebe i aktivnosti na našoj web stranici te uklanjanja ili odbijanja bilo kojeg sadržaja prema vlastitom nahođenju. Objavljivanjem informacija ili drugim korištenjem bilo kojeg otvorenog komunikacijskog alata kao što je spomenuto, suglasni ste da će vaš sadržaj biti u skladu s ovim Uvjetima i odredbama te da ne smije biti nezakonit ili nezakonit ili kršiti nečija zakonska prava.

 

9. Podnošenje ideje
Ne šaljite nikakve ideje, izume, autorska djela ili druge informacije koje se mogu smatrati vašim intelektualnim vlasništvom, a koje biste nam željeli predstaviti, osim ako prethodno nismo potpisali ugovor o intelektualnom vlasništvu ili ugovor o tajnosti podataka. Ako nam ga otkrijete bez takvog pisanog ugovora, dajete nam svjetsku, neopozivu, neisključivu, besplatnu licencu za korištenje, reprodukciju, pohranjivanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju vašeg sadržaja u bilo kojem postojećem ili budućem mediju.


10. Prestanak korištenja
Možemo, prema vlastitom nahođenju, u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti pristup, privremeno ili trajno, web stranici ili bilo kojoj usluzi na njoj. Suglasni ste da nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu takvu izmjenu, obustavu ili prekid vašeg pristupa ili korištenja web stranice ili bilo kojeg sadržaja koji ste možda podijelili na web stranici. Nećete imati pravo na bilo kakvu naknadu ili drugu isplatu, čak i ako su određene značajke, postavke i/ili bilo koji Sadržaj kojem ste pridonijeli ili na koji ste se počeli oslanjati trajno izgubljeni. Ne smijete zaobići ili zaobići, ili pokušati zaobići ili zaobići, bilo koje mjere ograničenja pristupa na našoj web stranici.

 

11. Jamstva i odgovornost
Ništa u ovom odjeljku neće ograničiti ili isključiti bilo koje jamstvo implicirano zakonom koje bi bilo protuzakonito ograničiti ili isključiti. Ovo web-mjesto i sav sadržaj na web-mjestu pružaju se na temelju "kakvi jesu" i "kako su dostupni" i mogu sadržavati netočnosti ili tiskarske pogreške. Izričito se odričemo svih jamstava bilo koje vrste, izričitih ili implicitnih, u pogledu dostupnosti, točnosti ili potpunosti sadržaja. Ne jamčimo da:

ova web stranica ili naši proizvodi ili usluge zadovoljit će vaše zahtjeve;
ovo će web mjesto biti dostupno bez prekida, pravovremeno, sigurno ili bez grešaka;
kvaliteta bilo kojeg proizvoda ili usluge koju ste kupili ili dobili putem ove web stranice ispunit će vaša očekivanja.
Ništa na ovoj web stranici ne predstavlja niti je namijenjeno da predstavlja pravni, financijski ili medicinski savjet bilo koje vrste. Ako trebate savjet, obratite se odgovarajućem stručnjaku.

Sljedeće odredbe ovog odjeljka primjenjivat će se u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom i neće ograničiti niti isključiti našu odgovornost u pogledu bilo kojeg pitanja za koje bi bilo nezakonito ili nezakonito da ograničimo ili isključimo svoju odgovornost. Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu (uključujući bilo kakvu štetu zbog gubitka dobiti ili prihoda, gubitak ili oštećenje podataka, softvera ili baze podataka, ili gubitak ili oštećenje imovine ili podataka) koju pretrpite vi ili bilo koja treća osoba stranka, koja proizlazi iz vašeg pristupa ili korištenja naše web stranice.

Osim u mjeri u kojoj bilo koji dodatni ugovor izričito navodi drugačije, naša maksimalna odgovornost prema vama za svu štetu koja proizlazi iz ili je povezana s web-mjestom ili bilo kojim proizvodima i uslugama koji se oglašavaju ili prodaju putem web-mjesta, bez obzira na oblik pravnog postupka koji nameće odgovornost ( bilo u ugovoru, pravednosti, nemaru, namjernom ponašanju, deliktu ili na drugi način) bit će ograničena na ukupnu cijenu koju ste nam platili za kupnju takvih proizvoda ili usluga ili korištenje web stranice. Takvo ograničenje primjenjivat će se ukupno na sve vaše zahtjeve, radnje i uzroke radnji svake vrste i prirode.

 

12. Privatnost
Kako biste pristupili našoj web stranici i/ili uslugama, možda ćete morati dati određene podatke o sebi kao dio procesa registracije. Suglasni ste da će sve informacije koje pružite uvijek biti točne, točne i ažurne.

Vaše osobne podatke shvaćamo ozbiljno i predani smo zaštiti vaše privatnosti. Nećemo koristiti vašu adresu e-pošte za neželjenu poštu. Sve poruke e-pošte koje vam šaljemo bit će samo u vezi s pružanjem dogovorenih proizvoda ili usluga.

Razvili smo politiku za rješavanje svih vaših problema s privatnošću. Za više informacija pogledajte našu Izjavu o privatnosti i našu Politiku kolačića.

 

13. Izvozna ograničenja / Pravna usklađenost
Zabranjen je pristup web stranici s teritorija ili zemalja u kojima je sadržaj ili kupnja proizvoda ili usluga koji se prodaju na web stranici nezakonit. Ne smijete koristiti ovu web stranicu u suprotnosti s izvoznim zakonima i propisima Hrvatske.

 

14. Dodjela
Ne smijete dodijeliti, prenijeti ili podugovarati bilo koje od svojih prava i/ili obveza prema ovim Uvjetima, u cijelosti ili djelomično, bilo kojoj trećoj strani bez našeg prethodnog pisanog pristanka. Svaki navodni prijenos koji krši ovaj odjeljak bit će ništavan i nevažeći.

 

15. Kršenja ovih Odredbi i uvjeta
Ne dovodeći u pitanje naša druga prava u skladu s ovim Uvjetima i odredbama, ako na bilo koji način prekršite ove Uvjete i odredbe, možemo poduzeti radnje koje smatramo prikladnima za rješavanje kršenja, uključujući privremenu ili trajnu obustavu vašeg pristupa web stranici, kontaktiranje svog pružatelja internetskih usluga zatražiti da blokira vaš pristup web stranici i/ili pokrenuti pravni postupak protiv vas.

 

16. Obeštećenje
Suglasni ste da ćete nas obeštetiti, braniti i osloboditi nas od i protiv svih potraživanja, obveza, šteta, gubitaka i troškova koji se odnose na vaše kršenje ovih Uvjeta i odredbi te primjenjivih zakona, uključujući prava intelektualnog vlasništva i prava na privatnost. Odmah ćete nam nadoknaditi našu štetu, gubitke, troškove i izdatke koji se odnose ili proizlaze iz takvih zahtjeva.

 

17. Odricanje
Propust u provođenju bilo koje odredbe navedene u ovim Uvjetima i odredbama i bilo kojem Ugovoru, ili propust u iskorištavanju bilo koje opcije za raskid, neće se tumačiti kao odricanje od takvih odredbi i neće utjecati na valjanost ovih Uvjeta i odredbi ili bilo kojeg Ugovor ili bilo koji njegov dio, ili pravo na provođenje svake odredbe.

 

18. Jezik
Ovi Uvjeti će se tumačiti i tumačiti isključivo na hrvatskom jeziku. Sve obavijesti i dopisi bit će pisani isključivo na tom jeziku.

 

19. Cjelokupni ugovor
Ovi Uvjeti i odredbe, zajedno s našom izjavom o privatnosti i politikom kolačića, čine cjelokupni ugovor između vas i Marketinga za sve u vezi s vašim korištenjem ove web stranice.

 

20. Ažuriranje ovih Odredbi i uvjeta
S vremena na vrijeme možemo ažurirati ove Uvjete i odredbe. Vaša je obveza povremeno provjeravati ove Odredbe i uvjete radi promjena ili ažuriranja. Datum naveden na početku ovih Uvjeta i odredbi je zadnji datum revizije. Promjene ovih Uvjeta i odredbi stupit će na snagu nakon objavljivanja na ovoj web stranici. Vaše daljnje korištenje ove web stranice nakon objavljivanja promjena ili ažuriranja smatrat će se obavijesti o vašem prihvaćanju ovih Uvjeta i odredbi.

 

21. Izbor prava i nadležnosti
Ovi Uvjeti i odredbe podliježu zakonima Hrvatske. Za sve sporove u vezi s ovim Uvjetima i odredbama nadležni su sudovi u Hrvatskoj. Ako sud ili drugo tijelo utvrdi da je bilo koji dio ili odredba ovih Uvjeta i odredbi nevažeći i/ili neprovediv prema primjenjivom zakonu, takav dio ili odredba bit će izmijenjeni, izbrisani i/ili provedeni u najvećoj dopuštenoj mjeri kako bi izvršiti namjeru ovih Uvjeta i odredbi. To neće utjecati na ostale odredbe.

 

22. Podaci za kontakt
Ova web stranica je u vlasništvu i kojom upravlja Marketing za sve.

Možete nas kontaktirati u vezi s ovim Uvjetima i odredbama putem naše kontakt stranice na email: info@marketingzasve.hr

 

23. Preuzimanje
Također možete preuzeti naše Uvjete i odredbe kao PDF.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

Mob: +385989561530

Email: info@marketingzasve.hr

Ponedjeljak - Petak: 9 - 17h

Zapratite nas

Besplatno primajte savjete iz digitalnog marketinga izravno u vašu pristiglu e-poštu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Sva prava pridržana © 2023. Marketing za sve