Marketing za sve

O nama

Ostvarite bolju online vidljivost!

Vaša smo  podrška da ostvarite pothvat

Tim naše agencije za internet marketing je uvijek u korak s najnovijim trendovima i osigurati će vam najbolju strategiju za rast vašeg online poslovanja!

agencija za internet marketing - marketing za sve

Tko smo mi?

Mi smo agencija za internet marketing s punom uslugom, sa sjedištem u Splitu. Mi smo dizajneri, kreativci i marketinški stručnjaci s desetljećima iskustva, koji će surađivati ​​s vama kako bi ostvarili vaše poslovne ambicije i viziju.

 

Izrađujemo jedinstvene web stranice za prodaju vašeg proizvoda ili usluge. Naš cilj je dizajnirati web stranicu koja će izgledom očarati vaše posjetitelje, ponuditi im vašu priču u rješavanju njihovih problema i potaknuti ih na radnju.

 

Svaka online radnja ima vidljiv utjecaj na vašu tvrtku. Naše su web stranice napravljene za viši poredak u tražilicama, kako bi primili više prometa i konverzija bez trošenja novca na oglase. Svaki utjecaj na web stranicu daje mjerljiv rezultat. Svaki rezultat se može poboljšati. Pažljivim definiranjem filtera, ciljeva i tokova prikupljamo i analiziramo točne podatke.

 

Naš pristup je jasan i nedvosmislen: da ostvarite poslovni rast i da budete zadovoljni!

 

Podaci su temelj digitalnog marketinga. Analiziramo trenutno rangiranje ključnih riječi i pružamo nove prilike za SEO i plaćeno oglašavanje; intervjuiramo dionike i publiku; provodimo konkurentna istraživanja; slušamo i ispitujemo; osmišljavamo prilagođene programe obuke.

internet marketing kreativnost

Vjerujemo u kreativnost, iskustvo i povezanost

Želite li sa stilom poboljšati dizajn svoje web stranice? Pokušavate li se lakše povezati s potrošačima na Google-u, Facebooku itd.? Ili ste možda spremni proširiti svoje poslovanje bez plaćanja oglasa.


Bez obzira na vaše zanimanje ili iskustvo s digitalnim marketingom, naš tim spreman je provesti vas kroz svaki korak procesa dok ne vidite opipljive rezultate. Samo bliska suradnja i jasna komunikacija dok zajedno ne ispravimo stvar kako treba.

 

Pomažemo da povećate svoje poslovanje smislenim rješenjima i mjerljivim povratom vaše investicije.

 

Ovo je način na koji smo pomogli malim i srednjim tvrtkama, da povećaju svoju vidljivost i započnu smislene razgovore s potrošačima. Nudimo pakete usluga koji zadovoljavaju potrebe bilo kojeg proračuna.

 

Iskrenost, jasnoća i stručnost je temelj na kojem stvaramo autentične ljudske veze kako bismo oboje mogli rasti zajedno.


Nadamo se da ćete nam dati priliku!

Razmišljamo drugačije

SEO konzultant split

Ivo Perković

CEO, Web dizajner, SEO stručnjak, SEO konzultant

Neki od naših klijenata

klijent-1
klijent-2
klijent-3
klijent-4
klijent-5
klijent-6
klijent-7
klijent-8

Izgradnja brenda s pouzdanim partnerima

Semrush agencijski partner
stripe
seed prod partner

Ako želite brzo podići svoje digitalno poslovanje na višu razinu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti.

Naše obećanje vama!

  • Rješavamo vaše probleme poslovnog dosega, bez obzira na vašu veličinu i ciljnu djelatnost, s inovativnim, prilagođenim i fleksibilnim rješenjima
  • Pružamo nijansiranu i opsežnu analizu vaše digitalne prisutnosti na način koji svatko može razumjeti
  • Dajemo prednost rastu i zadovoljstvu naših partnera, a ne pukom profitu ili lijepoj priči
  • Pomažemo našim partnerima u korištenju složenih digitalnih alata, softvera i analitike po fleksibilnim cijenama
  • Fleksibilni smo, uvijek dostupni i strpljivi s našim partnerima. Naš poslovni put je put poštovanja i ljubaznost kamo god idemo

Zašto trebamo biti vaša agencija za internet marketing?

Mi smo Semrush partnerska agencija Hrvatska, spremni surađivati ​​s vama kako bismo podigli vaše poslovanje na višu razinu!

Vrhunska uslugaIzgradnja dugotrajnih partnerstava je srž našeg poslovanja. Postojimo kako bismo vam pomogli da rastete i proširite svoje poslovanje, a cilj nam je biti vaš dugoročni marketinški partner. Prema svakom klijentu se odnosimo kao da je naš jedini klijent.

Stručnost u djelatnostiNaš tim ima dosta iskustva. Naša je misija donijeti marketinšku stručnost visoke klase kako bismo pomogli vašoj maloj ili srednjoj tvrtki da uspije na digitalnom tržištu.

Korak ispredOstajemo u toku s najnovijim marketinškim trendovima, tehnologijama i strategijama kako bismo povećali vašu marketinšku učinkovitost i ostvarili ključne pokretače uspjeha vašeg poslovanja.

Međunarodno iskustvoKroz kombinaciju inovacija, rezultata, učinkovitosti i brige, radit ćete s grupom inovativnih i strateških marketera međunarodne klase.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

Mob: +385989561530

Email: info@marketingzasve.hr

Ponedjeljak - Petak: 9 - 17h

Zapratite nas

Besplatno primajte savjete iz digitalnog marketinga izravno u vašu pristiglu e-poštu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Sva prava pridržana © 2023. Marketing za sve