Marketing za sve

Web shop dizajn i izrada web shopa

Web shop dizajn i izrada web shopa prilagođenog korisnicima. Izrada web shopa jednostavnog za korištenje i ugodnog za kupnju s ciljem povećanja prodaje.

Izdvojite se od konkurencije i kupcima pružite pozitivno iskustvo kupnje.

Izrada web shopa prilagođenog korisniku

Izrada web shopa prilagođenog korisniku

Dizajniramo web shop s ciljem poboljšanja funkcionalnosti, korisničkog iskustva i kako bi iskoristili prilike za uspješnu prodaju. Izrada web shopa koji znatiželju pretvara u konverziju.

To činimo dizajniranjem web stranica kojima je jednostavno upravljati, usmjerenih na pretvorbu, besprijekorno integrirajući vodeće alate i platforme za e-trgovinu.

Činimo da izgledaju dobro. U e-trgovini prvi dojam je stvarno bitan.

Pojednostavljena navigacija

Koje stavke navigacije pokreću akcije? Kakve opisne oznake treba koristiti?

Jednostavna navigacija web shopa je jedan od najvažnijih aspekata e-trgovine prilagođene korisniku. Kupci bi trebali moći brzo i jednostavno pronaći ono što traže. Organiziranjem proizvoda u jasne kategorije i potkategorije dovodi do pojednostavljene navigacije.

Takvom holističkom strategijom organizacije vaše web stranice, usklađujemo sadržaj i ključne informacije potrebne za odličan korisnički doživljaj. To je način vođenja posjetitelja web stranice kamo želimo da idu.

Korisnički doživljaj pruža kupcima pozitivno iskustvo kupnje.

web shop dizajn navigacija

Povećajte prodaju web shopa

Optimiziramo vašu stranicu za konverzije. Koristimo psihologiju dizajna kako bismo stvorili osjećaj hitnosti koji potiče vaše posjetitelje da poduzmu akciju i postanu kupci

 

Funkcionalan pristup proizvodima

Vaš web shop činimo izvrsnim web mjestom za e-trgovinu, unaprjeđujući vaš brend i digitalnu prisutnost, dok vašim klijentima pružamo jednostavan način pristupa proizvodima koji su im potrebni

Boljim poretkom u pretraživanju privucite promet

Izrađujemo web stranice koje se pojavljuju u više pretraživanja, što vodi više kvalificiranih posjetitelja na vašu web stranicu

Optimizacija web shopa za mobilne uređaje

Sve više kupaca kupuje na svojim mobilnim uređajima, stoga je ključno optimizirati e-trgovinu za mobilne korisnike.

Odabiremo responzivni dizajn koji se prilagođava različitim veličinama zaslona i brinemo da postupak plaćanja bude prilagođen mobilnim uređajima.

Visokokvalitetne slike proizvoda neophodne su za svaku e-trgovinu i za brže učitavanje na mobilnim uređajima. Kupci žele vidjeti što kupuju, stoga koristimo jasne slike visoke razlučivosti koje prikazuju vaše proizvode iz različitih kutova. 

Izrada web shopa koji izgleda lijepo na svim uređajima je glavni zadatak naših stručnjaka za web shop dizajn. To znači da svojim kupcima možete pružiti ono što žele: zadovoljavajuće iskustvo kupnje na dlanu.

WEB SHOP DIZAJN I IZRADA WEB SHOPA

Web Shop dizajn za rast vaše online prodaje

Biramo s vama jedinstvenu temu vašeg web shopa za dosljedan izgled i dojam. Izrađujemo katalog vaših proizvoda, zajedno sa svim vašim pojedinačnim popisima proizvoda

Personaliziranje iskustava i usluga puno je lakše na mreži. Koristimo različite medije uključujući video, audio, priče, recenzije kupaca i personalizirane poruke kako bi izgradili iskustvo koje vaši klijenti cijene i dijele s drugima

Nakon pripreme web mjesta, postavljamo obradu plaćanja da bude što je moguće jednostavnija i modernija. Navodimo vaše proizvode kako biste započeli prodaju. Pokrećemo testove da vidimo mogu li se dodati proizvodi u košaricu i obraditi plaćanje

Integracija web stranica za e-trgovinu s drugim sustavima štedi vrijeme i troškove. Povezujemo vaš web shop s drugim sustavima i platformama. Provjeravamo šalju li se sve e-poruke u pretince pristigle pošte nakon izvršene ili odbijene kupnje

I na kraju, ali ne manje važno, provjeravamo kako vaša stranica izgleda i funkcionira na mobilnim uređajima

Kombinacijom pristupa temeljenog na podacima s naprednom dizajnom, vaš web shop spreman je otvoriti svoja vrata

Nikada nećete morati preispitivati ​​svoje ulaganje u web shop dizajn i razvoj e-trgovine. Sada ćete sve znati uz jasne metrike, analitiku i podatke.

"Ivo nam je puno pomogao svojim savjetima iz internet marketinga, te iz iskustva u provođenju edukacija. Za razliku od drugih, pričao nam je normalnim jezikom pa smo brzo kliknuli i uhvatili se posla. Ostvarili smo trostruko povećanje u broju klijenata, te smo pokrenuli nove obrazovne programe, kao npr. za specijalistu digitalnog marketinga. Pogađate predavač je Ivo."

Ivan JakusIvan JakusCEO autoškole Telefax i Centra Trstenik

Izrada web shopa uz Shopify, WooCommerce ili Drupal Commerce

Vodeće svjetske platforme za e-trgovinu razvijene su za stvaranje jednostavnih korisničkih iskustava i više kupnji. U kombinaciji s prodajnom web stranicom dizajniranom za konverziju, moćan su alat za razvoj vašeg digitalnog poslovanja.

Specijalizirani smo za razvoj, konfiguraciju i integraciju s Shopify e-trgovinom, WooCommerce i Drupal Commerce. Bez obzira na to koliko je velika vaša trgovina i raznolika ponuda, možemo je izgraditi uz Shopify, WordPress ili Drupal. 

Bilo da se radi o potpuno novoj web stranici ili migraciji vaše trenutne web stranice, "Marketing za sve" tim je tu da vam pruži alate koji su vam potrebni za uspjeh.

Izrada web shopa uz Shopify, WooCommerce ili Drupal Commerce
izrada web shopa - pristupačan i optimiziran

S lakoćom upravljajte, pratite i testirajte svoj web shop

Dizajniramo sustav upravljanja sadržajem vaše web lokacije prema vašim potrebama, omogućujući vam da s pouzdanjem preuzmete kontrolu nad svojom e-trgovinom.

Ažurirajte svoj katalog proizvoda unutar jednostavnog korisničkog sučelja dok upravljate svojim cijenama i promovirate proizvode.

Pratite svoj uspjeh u eurima i mjerite svoje rezultate u prodaji. Implementirat ćemo Google Analytics 4 i sve inventarne i računovodstvene alate trećih strana koje odaberete. Zatim ćemo vas naučiti kako postaviti ciljeve konverzije i pratiti sve, od ponašanja posjetitelja do inventara i prihoda.

Kada ću dobiti svoj web shop?

Koliko će izrada web shopa oduzeti vremena meni i mom timu?

Ovo nije jedina stvar na kojoj radimo. Projektni zahtjevi, uključenost tima i razvoj sadržaja određuju količinu vremena koja nam je potrebna.

Osnovno vrijeme potrebno za vaš projekt je 30 sati tjedno.

Potrebno nam je više vremena ako:

  • planirate dobiti opsežan doprinos velikog tima;
  • planirate da napišemo sav sadržaj;
  • nedostaje prilagodba postupka odobrenja sadržaja.
web shop dizajn - utrošak rada

Jeste li spremni s nama kreirati svoj web shop?

Stvorite web shop jednostavan za korištenje i ugodnog za kupnju.

 Saznajte što kupci očekuju od najboljih trgovaca u vašoj branši.

Počnite stvarati fantastična iskustva kupnje!

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

Mob: +385989561530

Email: info@marketingzasve.hr

Ponedjeljak - Petak: 9 - 17h

Zapratite nas

Besplatno primajte savjete iz digitalnog marketinga izravno u vašu pristiglu e-poštu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Sva prava pridržana © 2023. Marketing za sve