Marketing za sve
8 razloga zašto je digitalni marketing tečaj bitan

8 razloga zašto je digitalni marketing tečaj bitan

Tečaj iz digitalnog marketinga je ključan, kako za pojedinca tako i za svaku tvrtku koja želi uspjeti u digitalnom dobu online poslovanja.

Digitalni marketing tečaj kvalitetno kreiran i baziran na ciljanim ishodima učenja pruža sveobuhvatno razumijevanje različitih alata i tehnika koje se koriste za dosezanje šire publike i povećanje online prisutnosti tvrtke. Pomaže pojedincima i tvrtkama da ostanu u tijeku s najnovijim trendovima i budu ispred konkurencije. On može biti odličan način da naučite kako učinkovito koristiti alate i strategije digitalnog marketinga za dosezanje potencijalnih kupaca i izgradnju uspješnog internetskog poslovanja.

Ovaj članak govori o prednostima pohađanja internet marketing edukacija uključujući povećanje znanja i razumijevanja digitalnog marketinga, te poboljšanja samopouzdanja i vještina.

Mislim da ćete na ovo pitanje najbolje sami sebi odgovoriti. Posebno ako želite naučiti kako uspješno promovirati svoju tvrtku ili proizvod na internetu, a ne želite plaćati marketinške agencije koje bi za vas to učinile. Za pohađanje ovakvih edukacija neophodno je prethodno znanje iz osnova interneta, tj. baratanje pojmovima kao što je internet preglednik, web stranica, korištenje email-a, internet pretraživač i sl.

Ako zadovoljavate gore navedene kriterije onda vam svakako treba ovakav tečaj.

Edukacija o internetskom marketingu može vam pomoći da naučite detalje online marketinga, od osnova do najnaprednijih tehnika. Može vam pomoći u shvaćanju dostupnih vrsta marketinga i kako ih najbolje iskoristiti za svoje poslovanje. Također vam može pomoći da ostanete u globalnom trendu digitalnog marketinga koji se neprestano mijenja.

Zbog toga, mi u Marketingu za sve razvilli digitalni marketing tečaj prilagođen početnicima i onima koji tek pokreću svoje poslovanje, a ne koriste kanale internet marketinga ili ih koriste u manjoj mjeri. U našoj ponudi je internet marketing edukacija s uključenim ​temama: “copywriting” i pisanje web sadržaja, SEO edukacija – tehnički SEO, SEO optimizacija za tražilice, oglašavanje s plaćanjem po kliku, marketing na društvenim mrežama, bloganje, e-mail marketing i još mnogo toga.

digitalni marketing tečaj

Digitalni marketing tečaj je kreiran tako, da polaznici kroz 10 sati predavanja rade na konkretnim primjerima zadanih temom tečaja, te na taj način dobivaju praktična uputstva koje ih pripremaju za samostalan rad. Predavanja prati internet marketing e-knjiga u vlastitom izdanju. Jednostavno i jasno uputstvo bez kompliciranih definicija, koje ulazi u srž internet marketinga novog doba i jasno definira tradicionalni i digitalni marketing i njihove razlike.

S našim prilagođenim edukacijama definitivno možete naučiti kako učinkovito koristiti SEO alate i strategije za povećanje prometa i prodaje u vašem poslovanju.

Kao Semrush partner agencija za Hrvatsku imamo potrebnu stručnost za tumačenje Semrush podataka. Naši SEO stručnjaci su položili sve predviđene testove kako bi postali licencirani za korištenje ovog globalno vodećeg SEO alata za rast vašeg poslovanja.

Stoga, što čekate? Već danas upišite i stekni certifikat s kojim ćeš postati konkurentniji na digitalnom tržištu!

Semrush partner agencija za Hrvatsku

U nastavku donosimo 8 razloga zašto je digitalni marketing tečaj bitan. Prva tri razloga se odnose na pojedince, a ostatak za tvrtku općenito.

 1. Ostajete kompetitivni
  Osobito bitno u ovom iznimno kompetitivnom okruženju, gdje morate neprestano istaknuti i nadograditi svoje vrijednosti.
 2. Razvijate nove vještine
  Teorija je jedno, a praksa je drugo. Nove vještine morate implementirati u praksi. Nekada naučiti iz vlastitih pogrešaka. Jedno je sigurno, stečena praktična znanja ništa vam ne može zamijeniti.
 3. Postajete strateški orijentirani
  Dobijte sposobnost tumačenja podataka, analiziranja i donošenja zaključaka na osnovu njih. Na temelju toga kreirate strategiju, kako bi ostvarili mjerljivi uspjeh.
 4. Povećava vašu vidljivost i doseg
  Vidljivost za tvrtku je najbitnija stvar, kako bi što prije došla do potencijalnog potrošača. Bolja vidljivost dovodi do jačanja tvrtkina dosega stvarajući veću bazu potencijalnih klijenata.
 5. Poboljšava vaš ROI
  ROI je omjer neto dobiti i vaših troškova. To je za oglašivača obično najvažnije mjerenje, jer se temelji na određenim ciljevima oglašavanja i pokazuje stvarne učinke oglašavanja na poslovanje. Kako ćete točno izračunavati ROI ovisi o ciljevima vaše tvrtke.
 6. Povećava vašu profitabilnost
  Buduća dobit od presudne je važnosti za uspjeh svakog poduzetnika. Dobit proizlazi iz pametnog ulaganja, koje nije moguće bez adekvatnog znanja. Znanje poboljšava samopouzdanje i stvara manji strah od rizika.
 7. Štedi vrijeme
  Kad posjedujete znanje ne gubite vrijeme na pronalaženje istog za rješavanje nadolazećeg problema. Tokovi vašeg poslovanja mogu teći bez odgode i stajanja.
 8. Poboljšava vaš brend
  Pravilnom implementacijom marketinških alata poboljšavate svoj brend i način komunikacije s publikom. Postajete dosljedni svojoj marki i brinete o izgradnji poveznica. Publika to prepoznaje i postaje lojana vašem bredu.

Internet je revolucionirao način na koji tvrtke, organizacije i pojedinci plasiraju svoje proizvode i usluge. S digitalnim krajolikom koji se stalno mijenja, sve je važnije da svi zainteresirani za online marketing svojih proizvoda ili usluga razumiju osnove internetskog marketinga.

Internet marketing se uči stalno. Amerikanci su u tome pioniri i pravi geniji. Nikada ne možete kazati da  ste sve naučili. Posebice gledajući svjetske marketinške trendove. Uvijek će biti novih tehnika, novih mreža, novih pristupa, novih fora. Budite otvoreni za nova znanja. To je karakteristika nekoga tko se želi baviti digitalnim marketingom.

Uostalom, nikad se ne zna. Možda baš vi smislite neku novu digitalnu marketing strategiju.


Budite u toku i primajte besplatne novitete iz svijeta digitalnog marketinga!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

Mob: +385989561530

Email: info@marketingzasve.hr

Ponedjeljak - Petak: 9 - 17h

Zapratite nas

Besplatno primajte savjete iz digitalnog marketinga izravno u vašu pristiglu e-poštu!

Hvala, uskoro ćemo se javiti!

Sva prava pridržana © 2023. Marketing za sve